coronavirus

Cerdanyola descarta obrir les escoles bressol «si no hi ha un canvi de criteri» d'Educació

Assegura que si no hi ha modificacions ho farà al setembre

per NacióSabadell , 3 de juny de 2020 a les 10:00 |
Penjadors en una escola infantil | ACN
Cerdanyola de Vallès ha anunciat aquest dimarts que no obrirà les escoles bressol municipals fins al setembre "si no hi ha un canvi de criteri" per part de la Conselleria d'Educació.

Ha justificat la mesura pensant en el benestar dels nens "després d'una profunda reflexió" i davant de no poder garantir amb les condicions de mesures de seguretat actuals "la continuïtat del projecte educatiu ni els criteris pedagògics que el fonamenten".


El consistori ha recordat que la Generalitat va publicar, el passat 20 de maig, unes instruccions per a la reobertura d'aquests centres, quan les àrees sanitàries on es troben estiguin en fase 2 de la desescalada, quan "no ha tancat el decret de tancament" dels mateixos, del passat 12 de març

En el decret de maig del Govern, tal com ha recalcat l'administració local, s'obre la possibilitat d'obrir les instal·lacions "sempre que es puguin garantir les mesures que les autoritats sanitàries han establert pel que fa a l'adequació dels espais, les mesures de distanciament, higiene i vulnerabilitat de l’alumnat".


L'Ajuntament ha afirmat que segueix treballant perquè "la nova normalitat, també per als més petits i els seus pares, sigui el més amable possible".

 

Participació