mobilitat

Com funciona la tarifa gratuïta «Plis-Plas» de Sant Cugat?

La tarifa Plis-Plas permetrà estacionar un vehicle en l’àrea verda durant 1 hora per fer petites gestions

per NacióSantCugat , 2 de juny de 2020 a les 16:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La tarifa Plis-Plas permet estacionar un vehicle en l'àrea verda durant una hora per fer petites gestions amb l'objectiu de facilitar l'accés als eixos comercials de la ciutat i potenciar el comerç local i de proximitat.  Aquesta tarifa va destinada als usuaris no residents en àrea verda per realitzar estacionaments curts quan els convingui, en una de les places regulades com àrea verda.

Les persones que vulguin gaudir d'aquesta tarifa hauran d'acostar-se al parquímetre més proper o utilitzar l'aplicació per a mòbil BLINKAY que permet agilitzar aquesta operació. Cal introduir la matrícula del vehicle per obtenir un tiquet gratuït.


La vigilància, al ser telemàtica, no requereix de tiquet físic. No obstant, no permetrà treure tiquets consecutius i solament es podrà gaudir dos cops al dia; una estarà disponible de 8 h a 14 h del migdia, i la segona de 14 h a 20 h de la tarda. 

 

Participació