Valldoreix convoca les «millors plomes»; arriba la 18a edició del Premi Literari

Els guanyadors de cada categoria rebran una retribució econòmica de 2.000 euros

Les es obres guanyadores també es publicaran en format imprès
Les es obres guanyadores també es publicaran en format imprès | Pexels
NacióSantCugat
02 de juny del 2020
L'EMD de Valldoreix presenta les bases de convocatòria de la 18a edició del Premi Literari de Valldoreix, un certamen cultural que busca "les millors plomes en llengua catalana". La convocatòria, que lliura un guardó cada dos anys, premia els millors escriptors novells en categoria juvenil i adult.

Per participar, no es pot haver concursat en les dues últimes convocatòries i cal presentar una narració original en llengua catalana i inèdita -que no s'hagi publicat ni difós per internet-. El tema és lliure, però l'extensió en categoria juvenil (entre els 14 i 17 anys) ha d'estar compresa entre un mínim de cinc i un màxim de deu folis; mentre que la categoria d'adult ha d'estar entre 10 i 20 folis DIN-A4.

Les obres s'han d'enviar abans del 8 de setembre al correu electrònic bustia@valldoreix.cat, on hauran d’adjuntar dos arxius en format PDF, el primer dels quals haurà de ser el treball amb el títol de l’obra, pseudònim de l’autor i la modalitat a què es presenta, mentre que el segon haurà de contenir la informació personal de l’autor com: nom i cognoms, DNI, data de naixement, adreça amb codi postal i localitat, adreça electrònica i mòbil. Els participants menors d’edat hauran d’adjuntar també un document amb l’autorització paterna/materna o tutor legal autoritzant la seva participació.

Els guanyadors rebran una retribució econòmica de 2.000€ i les es obres guanyadores es publicaran en format imprès, on hi constarà la fotografia de l’autor amb una breu ressenya biogràfica.