La Marxa Infantil 2020, ajornada fins al novembre

Degut a la situació excepcional de les últimes setmanes, l'organització ha decidit posposar l'activitat

Les inscripcions fetes durant el mes de març es mantindran
Les inscripcions fetes durant el mes de març es mantindran | Ajuntament de Sant Cugat
NacióSantCugat
02 de juny del 2020
Actualitzat a les 10:57h
La Marxa Infantil 2020 del Club Muntanyenc, que habitualment té lloc a principis d'abril, se celebrarà finalment el proper 8 de novembre. L'organització ha pres la decisió d'ajornar la 62a edició de la popular marxa degut a la "situació excepcional" de les últimes setmanes derivada de la crisi sanitària del coronavirus.

Les inscripcions a dia d'avui restaran tancades fins a principis d'octubre malgrat que es mantindran aquelles inscripcions que es van rebre el passat mes de març. Més endavant, es farà arribar el nou calendari de recollida del material i tota la informació pertinent.

La Marxa Infantil de Regularitat, una de les activitats més tradicionals de Sant Cugat, consisteix en una passejada d'uns 10 quilòmetres per a nens i nenes de 7 a 12 anys pel Parc Natural de Collserola. Els participants, que van en parelles, reben una samarreta i un regal només per inscriure's; i en funció de la classificació elaborada a partir dels temps enregistrats i la regularitat del pas, es fa un repartiment de premis.