VÍDEO Sant Cugat se suma als 10 dies de dol oficial per les víctimes de la Covid-19

El consistori secunda així la proposta aprovada pel Consell de Ministres i decretada per la Generalitat de Catalunya

Minut de silenci davant de l'Ajuntament de Sant Cugat per retre homenatge a les víctimes del coronavirus
Minut de silenci davant de l'Ajuntament de Sant Cugat per retre homenatge a les víctimes del coronavirus | Sergi Baixas
NacióSantCugat
27 de maig del 2020
Actualitzat a les 12:41h
L'Ajuntament de Sant Cugat s'ha adherit a la mesura del govern espanyol, i a partir d'aquest dimecres 27 de maig, la ciutat es trobarà durant deu dies en dol oficial per les víctimes de la Covid-19. Es tracta del període d'aquestes característiques més llarg de la història democràtica.

Aquest dimecres a les 12 h, l'Ajuntament ha convocat un minut de silenci a la plaça de la Vila, que ha comptat amb la presència de bona part de l'equip de govern i treballadors de l'administració local. Amb aquest minut de silenci, s'inicia un dol establert des de les 0 h del dimecres 27 de maig fins a les 0 h fins a la mitjanit del divendres 5 de juny.

Les banderes oficials de la façana de l'Ajuntament onegen a mig pal des del passat 1 d'abril. Amb aquest gest simbòlic, l'Ajuntament ret homenatge a totes les persones difuntes de la ciutat a causa del coronavirus i expressa també la solidaritat amb les seves famílies i cercles de persones més properes.

La declaració de dol oficial aprovada pel Consell de Ministres s'estén a tots els esdeveniments socials, culturals i esportius que tinguin lloc durant aquest període de deu dies i també a aquells actes que tinguin lloc per primer cop, fins i tot finalitzat el dol oficial.

Valldoreix també s'adhereix

L'EMD de Valldoreix també onejarà a partir d'avui les banderes a mig pal per iniciar els 10 dies de dol oficial decretat a tot l'Estat per homenatjar a les víctimes del coronavirus.