VÍDEO Aula de So plasma l'«enriquiment» de l'escola durant el confinament

Enguany, l'escola santcugatenca es preparava per celebrar el 30è aniversari abans que arribés la crisi sanitària

Les escoles d'art de Sant Cugat han presentat un comunicat col·lectiu per reivindicar unes ajudes necessàries a les administracions
Les escoles d'art de Sant Cugat han presentat un comunicat col·lectiu per reivindicar unes ajudes necessàries a les administracions | Aula de So
NacióSantCugat
27 de maig del 2020


Aula de So ha tret un emotiu vídeo on plasmen com l'escola s'ha "enriquit" durant aquestes setmanes de confinament. En el vídeo expliquen que enguany, el centre es preparava per celebrar el 30è aniversari del centre, però l'arribada de la crisi sanitària ho va paralitzar tot.

No obstant, l'associació santcugatenca ha aconseguit tirar endavant amb la seva activitat des de casa i abraçant les eines telemàtiques disponibles per continuar endavant amb la seva tasca malgrat els múltiples impediments derivats de la pandèmia; aconseguint, fins i tot, omplir la xarxa de concerts dels alumnes. 

Ahir, les escoles d'art de Sant Cugat, van presentar un comunicat col·lectiu per reivindicar unes ajudes "necessàries" a les administracions per al col·lectiu. Destaquen la "urgència" davant de l'inici del període d'inscripcions que s'enfronten a la incertesa de saber quan podran tornar a donar classes presencials.