coronavirus

Aquestes són les 29 noves zones de càrrega i descàrrega impulsades per donar suport al comerç local

Les zones, degudament senyalitzades, es poden utilitzar durant un màxim de 10 minuts.

per NacióSantCugat , 26 de maig de 2020 a les 18:13 |
L'ubicació de les 29 noves zones de càrrega i descàrrega | Ajuntament de Sant Cugat
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Cugat ha impulsat la creació de 29 noves places de zona de càrrega i descàrrega a tot el municipi "per tal de donar resposta a la demanda dels comerciants". Així doncs, els nous espais, que s'han distribuït entre el centre de la ciutat i als barris, tot i ser residencials, per donar cobertura al repartiment a domicili. D'aquesta forma, segons explica el consistori, es dona resposta a uns serveis cada vegada més demandats a conseqüència de la crisi del coronavirus. Les zones, degudament senyalitzades, es poden utilitzar durant un màxim de 10 minuts.
 

L'ubicació de les 29 noves zones de càrrega i descàrrega Foto: Ajuntament de Sant Cugat


Carrer de Doctor Murillo, carrer de Martorell, Passatge del Carme (2 zones), carrer Vallseca, carrer de Manel Farrés, carrer de Pere Serra, carrer de Doctor Murillo, carrer de Martorell, Passatge del Carme (2 zones), carrer Vallseca, carrer de Manel Farrés, carrer de Pere Serra, carrer d’Esteve Pila, Passatge de Sant Magí, carrer d’Amat, carrer de la Mina, carrer de l’Abat Armengol, carrer dels Mestres, carrer del Pont de Can Vernet, Passeig de Francesc Macià (2 zones), carrer de Salvador Espriu (2 zones), carrer Costa Llobera, carrer de Josep Vicenç Foix, Rambla del Torrent del Xandri, carrer de Puig i Cadafalch, Avinguda de la Torre Blanca, carrer Domènech i Muntaner, carrer de Pau Casals, Avinguda del Pla del Vinyet, carrer de Santa Teresa, carrer de Bergara i carrer de Sant Francesc Xavier. 

 

Participació