Les reaccions del primer aniversari del canvi de govern a Sant Cugat

Les diverses formacions polítiques han penjat a les xarxes els seus recordatoris i agraïments un any després de les eleccions municipals

Redacció
26 de maig del 2020
Actualitzat a les 17:17h
ERC Sant Cugat celebra l'aniversari del canvi de govern davant de l'Ajuntament
ERC Sant Cugat celebra l'aniversari del canvi de govern davant de l'Ajuntament | ERC Sant Cugat
Avui fa un any del canvi de govern de Sant Cugat. Després de més de 32 anys de convergents al capdavant de l'Ajuntament, l'oposició va pactar un tripartit (ERC, PSC i CUP) per treure-li l'alcaldia a Junts per Sant Cugat que havia tornat a guanyar les eleccions municipals amb nou regidors dels 25 del consistori.

Per l'efemèride, ERC ha publicat un vídeo amb els seus sis regidors davant de l'Ajuntament en el qual dona les gràcies als vots dels ciutadans santcugatencs que van permetre doblar el nombre de regidors i posicionar-se com a primer partit de l'oposició, fet que els va ajudar a posicionar més endavant a Mireia Ingla com a nova alcaldessa de Sant Cugat. El president de la formació republicana, Oriol Cisteró, subratlla que en les darreres eleccions van aconseguir treure el millor resultat de la seva història que va permetre el "canvi polític urgent i necessari" a la ciutat.