coronavirus

GRÀFIC Tres persones perden la vida durant el cap de setmana i tres més resten a l'UCI als hospitals de referència de Sant Cugat

Un total de 36 persones es troben ingressats a la ciutat per Covid-19

per Anna Mira, Terrassa | 26 de maig de 2020 a les 09:56 |
Només queden tres pacients a l'UCI | Albert Alemany
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Durant el cap de setmana, tres persones han perdut la vida pel coronavirus als hospitals de Terrassa. Una xifra que s'eleva a les 301 defuncions en el total de la pandèmia. Actualment els hospitals de la ciutat tenen ingressades a 36 persones, però només tres estan a l'UCI. De fet, aquest dilluns MútuaTerrassa ha acomiadat l'última persona que estava a la unitat de cures intensives, on hi ha passat 47 dies. D'altra banda, el nombre de persones que ha superat la Covid-19 a Terrassa se situa en 1.291.

Covid-19 Terrassa

Infogram
 
Actualment l’HUMT té cura de 12 pacients ingressats a planta. A més, a Vallparadís ja no hi ha cap persona hospitalitzada, i tampoc a l’hospital de campanya de l’Hospital Terrassa Park, que va tancar aquest divendres. Fins aquest dilluns, 658 pacients han sigut donats d’alta a MútuaTerrassa, i 137 persones hi han mort a causa de coronavirus.


A dia d’avui, el Consorci Sanitari de Terrassa atén 24 pacients en total. D’aquests, 13 es troben ingressats a planta i tres més a la UCI a l’Hospital de Terrassa. El centre no atén cap pacient en hospitalització domiciliària i 8 es troben a l’Hospital de Sant Llàtzer. Fins ara, el CST ha donat d’alta 633 pacients i la pandèmia hi ha provocat la mort de 164 persones. 

 

Participació