#UnitsEnsEnSortiremMésRàpid: la nova campanya per unir tot el comerç de la ciutat

Sant Cugat Comerç reivindica un moviment que constarà d’una sèrie de vídeos virals i de cartells promocionals on dels diferents establiments adherits

L’associació vol donar tot el suport als establiments que aquests dies estan tornant a aixecar la persiana
L’associació vol donar tot el suport als establiments que aquests dies estan tornant a aixecar la persiana | Sergi Baixas
Sergi Baixas
25 de maig del 2020
Actualitzat a les 18:16h
Sant Cugat Comerç posa en marxa la campanya #UnitsEnsEnSortiremMésRàpid amb l'objectiu d'aconseguir la unió de tots els establiments de la ciutat, en aquests moments d'incertesa. Segons el gerent de l'associació, Jesús Carballo, la proposta pretén aconseguir una entitat "amb més força i un altaveu més gran" per reivindicar les necessitats actuals del comerç i de la restauració local.

"La unió fa la força, i en aquests moments, l'única manera de sortir d'aquesta crisi és estar tots junts perquè aquesta nova normalitat ens afecta a tots per igual i només ho superarem si remem tots en la mateixa direcció", assenyala Carballo mentre fa una crida a tots els establiments no associats a adherir-se a l'associació.

Per aquesta raó, l’associació posa en marxa aquesta campanya a les xarxes socials, sota el lema #UnitsEnsEnSortiremMésRàpid. El moviment constarà d’una sèrie de vídeos virals, i de cartells promocionals on apareixeran diferents establiments de la ciutat, amb l’objectiu d’aconseguir una comunió entre tot el teixit comercial de Sant Cugat.

L’associació vol donar tot el suport als establiments que aquests dies estan tornant a aixecar la persiana, després de moltes setmanes de tancament i fa una crida a omplir els carrers de la ciutat quan finalitzi el confinament. "Durant aquesta crisi hem conegut
una ciutat sense comerç i ara ens toca a tots ajudar-los a obrir. Estem convençuts que la ciutadania respondrà", conclou Carballo.

Sant Cugat Comerç

Una associació que dinamitza el comerç de Sant Cugat del Vallès, representa i defensa el sector del comerç i dinamitza la restauració. L'entitat "és i pretén ser" el departament de màrqueting, formació i noves tecnologies del col·lectiu de la ciutat.