Medi Ambient

VÍDEO Totes les curiositats dels tres taulells d'orientació que ha tingut La Mola des del 1960

La Unió Excursionista de Sabadell ha produït el vídeo "Tres taules per a un cim", en què s'explica la història d'una peça molt lligada al cim de la muntanya més alta del Vallès

per Redacció, 25 de maig de 2020 a les 19:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els dies clars tothom ha admirat Montserrat, el Montseny o fins i tot Mallorca des de La Mola. Tot i això, altres cims, serralades i tota mena d'accidents geogràfics apareixen a la taula d'orientació geogràfica que acompanya el monestir i els equins al seu cim, de manera que els excursionistes poden ficar nom a tot el paisatge que distingeixen des d'una muntanya ubicada en una situació central privilegiada.


Ara, la Unió Excursionista de Sabadell ha produït un vídeo en què es narra la història de les tres taules d'orientació topogràfiques que ha tingut el cim de La Mola, instal·lades el 1960, el 2009 i el 2016, respectivament. Es tracta d'una producció emmarcada en la celebració dels 50 anys que l'organització celebra enguany i que recull curiositats i anècdotes al voltant d'una peça icònica i molt popular entre les persones que pugen al cim més alt del Vallès.

 

Participació