Calvet sobre el cas Palau: «Ingla està enganyant la gent de Sant Cugat amb mentides i posicionaments estèrils»

El conseller de Territori i Sostenibilitat manifesta que està dolgut per la moció aprovada pel govern local en l'últim ple municipal

Damià Calvet durant l'entrevista amb NacióDigital.
Damià Calvet durant l'entrevista amb NacióDigital. | Adrià Costa
NacióSantCugat
24 de maig del 2020
Actualitzat a les 20:53h

El santcugatenc Damià Calvet acusa l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, de mentir la ciutadania amb "posicionaments estèrils més propis de les oposicions que no pas dels governs. Segurament vol desviar l'atenció de les seves mancances a l'Ajuntament".

En una entrevista amb NacióDigital, l'actual conseller de Territori i Sostenibilitat i exregidor de Sant Cugat, ha expressat que li ha dolgut molt la moció aprovada pel govern local en l'últim ple municipal on s'exigeix als anteriors governs locals de CDC, PDECat i Junts per Sant Cugat, que retornin la suma de 167.040 euros que es van cobrar amb comissions irregulars per la construcció del PAV3,i la dimissió de tots els regidors de Sant Cugat de CDC del període afectat fins al 2009.

Calvet assegura que amb aquestes acusacions l'actual govern tripartit -ERC, PSC i CUP- estan fent "oblidar la magnífica gestió dels governs de Carmela Fortuny, Mercè Conesa, Lluís Recoder o Joan Aymerich, que van saber conformar un model de ciutat pròsper, obert i lluminós que ha sabut acollir tanta gent, com jo mateix. 

Respecte al cas Palau en el qual s'hi ha vist implicat Sant Cugat, Calvet ha insistit que "no hi ha hagut ningú de l'Ajuntament de Sant Cugat ni imputat ni condemnat, ni tan sols cridat a declarar. No hi ha hagut perjudici per les arques públiques de Sant Cugat". "No sé quins diners s'han de retornar, hi ha una sentència ferma que s'ha de complir, i punt", ha conclòs el santcugatenc. 

Sentència del Suprem del Ca... by naciodigital on Scribd