coronavirus

GRÀFIC Cap defunció en les últimes hores i quatre pacients es mantenen a l'UCI dels hospitals de referència de Sant Cugat

Un total de 36 persones es troben ingressats a la ciutat per Covid-19

per Marc Solé, Terrassa | 21 de maig de 2020 a les 20:55 |
Cap mort per coronavirus als hospitals de Terrassa en les últimes 24 hores. | Albert Alemany
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En les últimes 24 hores no s'ha produït cap mort per coronavirus als hospitals de Terrassa, pel que la xifra de defuncions provocades per la pandèmia es manté en les 298 que s'hi comptabilitzaven aquest dimarts. A hores d'ara, 36 persones segueixen ingressades a la ciutat, quatre d'elles a l'UCI. D'altra banda, després d'una nova alta el darrer dia, el nombre de persones que ha superat la Covid-19 a Terrassa se situa en 1.279.

 
Covid-19 Terrassa

Infogram
 
Actualment l’HUMT té cura de 12 pacients ingressats. D’aquests, un es troba a l’UCI i 11 a planta. A més, a Vallparadís ja no hi ha cap persona hospitalitzada, i tampoc a l’hospital de campanya de l’Hospital Terrassa Park, que va tancar aquest divendres. Un altre pacient està amb hospitalització domiciliària. Fins aquest dimarts, 651 pacients han sigut donats d’alta a MútuaTerrassa, i 135 persones hi han mort a causa de coronavirus.


A dia d’avui, el Consorci Sanitari de Terrassa atén 24 pacients en total. D’aquests, 12 es troben ingressats a planta i tres més a la UCI a l’Hospital de Terrassa. El centre no atén cap pacient en hospitalització domiciliària i 9 es troben a l’Hospital de Sant Llàtzer. Fins ara, el CST ha donat d’alta 628 pacients i la pandèmia hi ha provocat la mort de 163 persones. 


 

Participació