Una hora de pàrquing gratis a Sant Cugat per fomentar el comerç local

Empark inicia la campanya als cinc aparcaments que hi ha al centre de la ciutat

Aparcament dels Quatre Cantons de Sant Cugat.
Aparcament dels Quatre Cantons de Sant Cugat. | GSV
NacióSantCugat
21 de maig del 2020
Actualitzat a les 12:52h
La companyia Empark d'aparcaments ofereix una hora gratis als seus clients en els cinc pàrquings que té al centre de Sant Cugat. La iniciativa forma part de la campanya d’ajuda als ciutadans per a la tornada a la normalitat dissenyada per la companyia i que s’estendrà durant diverses setmanes. Els cinc pàrquings són els de Lluís Millet, Plaça de la Vila, Quatre Cantons, Torreblanca i Can Quitèira. 

En una primera fase, s'oferirà un hora gratuïta als aparcaments, tant si s'accedeix al pàrquing obtenint el tiquet o mitjançant Telpark. En una segona, la primera hora serà gratis, si s'accedeix amb l'app Telpark usant la funcionalitat "Entrada Express", que permet accedir a l'aparcament sense necessitat de tiquets ni utilitzar caixers, ja que la barrera s'obre automàticament a l'entrar i al sortir de l'aparcament , i l'import es carrega directament a la targeta de crèdit associada a Telpark.

El gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, assenyala que "en aquests moments d’incertesa, aquests tipus de campanyes són molt positives per a la dinamització del comerç de la ciutat, ja que els ciutadans tindran una opció de realitzar les seves compres amb molta més tranquil·litat". 

Per la seva banda, el director general d'Operacions de la companyia Empark, Julián de Unamuno, expressa que "estem preparats per ser una alternativa segura i fiable de mobilitat per a aquelles persones que vulguin fer servir el seu vehicle propi tant per anar a treballar com per a qualsevol altra activitat permesa en les diferents fases, garantint totes les mesures de seguretat en els nostres pàrquings tant per a clients com treballadors".

La companyia Empark i Sant Cugat Comerç mantenen un seguit de convenis, pels quals els comerços associats poden adquirir, de forma exclusiva, tiquets de cortesia amb un màxim de dues hores d’estada per a que els clients puguin comprar i gaudir d’una zona
d’aparcament totalment gratuïta durant el període de temps estipulat.