coronavirus

GRÀFIC Els hospitals de referència de Sant Cugat atenen 42 pacients per coronavirus, quatre a l'UCI

En les últimes hores, nou persones han superat la pandèmia i ha mort una persona a la ciutat

per Marc Solé, Terrassa | 20 de maig de 2020 a les 09:45 |
La Covid-19 ja ha causat gairebé 300 morts a Terrassa. | Albert Alemany
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una persona ha mort per coronavirus i nou han sigut donades d'alta en les darreres 24 hores als hospitals de Terrassa. Són dades que s'extreuen de l'informe diari del departament de Salut, document que xifra en 42 les persones ingressades per la pandèmia als centres hospitalaris egarencs, quatre dels quals es mantenen a l'UCI.

Aquest dimarts, el nombre d'hospitalitzats era de 49, dels quals cinc es trobaven a la Unitat de Cures Intensives. Fins aquest dimarts, 297 persones han mort a causa de la Covid-19 a Terrassa, mentre que ja són 1.271 les que han superat la malaltia a la ciutat. Tal com es pot observar al gràfic inferior, la corba se segueix doblegant a marxes forçades, i les dades s'allunyen cada cop més del pic de 827 ingressats i nou morts diàries que es va assolir el 3 d'abril.


 
 

Actualment l’HUMT té cura de 14 pacients ingressats. D’aquests, un es troba a l’UCI i 13 a planta. A més, a Vallparadís ja no hi ha cap persona hospitalitzada, i tampoc a l’hospital de campanya de l’Hospital Terrassa Park, que va tancar aquest divendres. Un altre pacient està amb hospitalització domiciliària. Fins aquest dimarts, 647 pacients han sigut donats d’alta a MútuaTerrassa, i 135 persones hi han mort a causa de coronavirus.

A dia d’avui, el Consorci Sanitari de Terrassa atén 28 pacients en total. D’aquests, 14 es troben ingressats a planta i tres més a la UCI a l’Hospital de Terrassa. El centre no atén cap pacient en hospitalització domiciliària i 11 es troben a l’Hospital de Sant Llàtzer. Fins ara, el CST ha donat d’alta 624 pacients i la pandèmia hi ha provocat la mort de 162 persones.  

Participació