coronavirus

GRÀFIC Quatre morts i cinc altes per coronavirus en els darrers tres dies als hospitals de referència de Sant Cugat

La Covid-19 manté ingressades a 49 persones, cinc de les quals a l'UCI

per Marc Solé, Terrassa | 18 de maig de 2020 a les 20:06 |
La Covid-19 ja ha causat gairebé 300 morts a Terrassa. | Albert Alemany
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En els últims tres dies, els hospitals de Terrassa han donat d'alta a quatre pacients de coronavirus i hi han mort quatre persones a causa de la pandèmia. La setmana comença amb 49 ingressats a la ciutat, la xifra més baixa des del 17 de març, quatre dels quals encara hospitalitzats a l'UCI. Fins aquest dilluns, 1262 persones han superat la malaltia a la ciutat, i 296 persones han mort a causa d'aquesta.

 
Covid-19 Terrassa

Infogram
 
Actualment l’HUMT té cura de 18 pacients ingressats. D’aquests, un es troba a l’UCI i 17 a planta. A més, a Vallparadís ja no hi ha cap persona hospitalitzada, i tampoc a l’hospital de campanya de l’Hospital Terrassa Park, que va tancar aquest divendres . Un altre pacient està amb hospitalització domiciliària. Fins aquest dimarts, 643 pacients han sigut donats d’alta a MútuaTerrassa, i 135 persones hi han mort a causa de coronavirus.


A dia d’avui, el Consorci Sanitari de Terrassa atén 32 pacients en total. D’aquests, 17 es troben ingressats a planta i quatre més a la UCI a l’Hospital de Terrassa. Un pacient es troba en hospitalització domiciliària i 10 es troben a l’Hospital de Sant Llàtzer. Fins ara, el CST ha donat d’alta 619 pacients i la pandèmia hi ha provocat la mort de 161 persones. 


 

Participació