Metges Sense Fronteres escull l'agència santcugatenca Colillas Branding per lluitar contra la pandèmia

L'ONG fa servir la plataforma wecongress.es per a la divulgació de formació i gestió de la Covid-19 al col·lectiu sanitari

L'ONG necessitava, amb immediatesa, un portal per poder formar al col·lectiu sanitari en la gestió de la pandèmia
L'ONG necessitava, amb immediatesa, un portal per poder formar al col·lectiu sanitari en la gestió de la pandèmia | Metges Sense Fronteres
15 de maig del 2020
Actualitzat a la 13:19h
L'empresa santcugatenca Colillas Branding ha ofert els seus serveis a l'organització Metges Sense Fronteres per a la divulgació de sessions de formació i informació entre el col·lectiu sanitari i el personal de residències de gent gran per donar-los un cop de mà en la seva lluita contra la crisi sanitària del coronavirus.

L'ONG ha escollit la plataforma de l'agència de comunicació i publicitat wecongress.es perquè "necessitava, amb immediatesa" un portal per poder formar al col·lectiu sanitari en la gestió de la pandèmia. El CEO de Colillas Branding, Miquel Àngel López, explica que en un primer moment van contactar-los per si l'eina s'ajustava a les seves necessitats i ràpidament es van posar a estudiar la viabilitat, van posar-se d'acord "i el resultat ha estat www.msfcovid19.org". 

López diu que des de Metges Sense Fronteres necessitaven poder fer emissions en directe a través d'streaming amb un procés fos participatiu instaurat per resoldre tots els dubtes sorgits arran de la Covid-19 des de "com gestionar EPI's, manipular gent gran, cadàvers o netejar i desinfectar centres sanitaris". 

Des de Colillas Branding expliquen que no només ha utilitzat la plataforma l'ONG sinó que també ho han fet autoritats locals i altres col·lectius que requerien coneixements i formació en la gestió d'hospitals de campanya, instal·lació de sistemes d'oxigen o la posada en marxa de protocols d'actuació davant malalts positius. ​“L'eina té la facultat de crear espais privats de divulgació on els ponents poden interactuar amb els oients de manera immediata", comenta el responsable de l’agència que diu estar "content i orgullós" d'oferir aquest servei".

Wecongress.es també permet la connexió remota de ponents i participants. Fins ara, i després de més de 30 directes, Metges Sense Fronteres ha connectat personal propi des d’Europa, Sud-amèrica, Austràlia, Nova Zelanda i Àfrica, fet que ha propiciat la intervenció d’experts en gestió d’epidèmies com el Dengue, la SARS, l’Ebola, el Zika i, especialment, la Covid-19; amb una participació total de més de 15.000 persones d'arreu del món.