coronavirus

GRÀFIC Segon dia consecutiu sense morts per coronavirus als hospitals de referència de Sant Cugat

79 persones segueixen ingressades, nou de les quals a l'UCI

per Marc Solé, Terrassa | 15 de maig de 2020 a les 09:43 |
Segon dia sense morts per coronavirus a Terrassa. | Albert Alemany
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El corba del coronavirus als hospitals de Terrassa es segueix doblegant a marxes forçades. La pandèmia no ha provocat cap mort a la ciutat en les últimes 24 hores per segon dia consecutiu, pel que les defuncions es mantenen en 290, 19 de les quals des de principi de maig. Es tracta de la segona vegada des del 17 de març en què s'enllacen dos dies sense morts.

El nombre de pacients hospitalitzats se situa en 79, dels que nou encara es troben a l'UCI, xifres semblants a les de l'inici de la pandèmia. Pel que fa a les altes, segueixen enfilant-se decididament, i després de nou de noves en el darrer dia, 1248 persones ja han superat la Covid-19 a Terrassa. 

 
 

Actualment l’HUMT té cura de 32 pacients ingressats. D’aquests, 5 es troben a la UCI i 24 a planta. A més, a Vallparadís ja no hi ha cap persona hospitalitzada, mentre que a l’hospital de campanya de l’Hospital Terrassa Park, en queden quatre més i un més està amb hospitalització domiciliària. Fins aquest dimarts, 636 pacients han sigut donats d’alta a MútuaTerrassa, i 133 persones hi han mort a causa de coronavirus.

A dia d’avui, el Consorci Sanitari de Terrassa atén 46 pacients en total. D’aquests, 27 es troben ingressats a planta i quatre més a la UCI a l’Hospital de Terrassa. Un pacient es troba en hospitalització domiciliària i 15 es troben a l’Hospital de Sant Llàtzer. Fins ara, el CST ha donat d’alta 612 pacients i la pandèmia hi ha provocat la mort de 157 persones. 


 

Participació