coronavirus

Com serà el futur de la cultura santcugatenca després del coronavirus?

Una taula de debat telemàtica organitzada per Òmnium Sant Cugat que se celebrarà aquest dissabte pel migdia

per NacióSantCugat , 15 de maig de 2020 a les 10:19 |
Una diagnosi de l'afectació de la pandèmia al món cultural de la ciutat | Ajuntament de Sant Cugat
Com serà el futur de la cultura popular santcugatenca després de la crisi del coronavirus? Òmnium Sant Cugat celebrarà aquest cap de setmana una taula de debat telemàtica amb la participació de diverses entitats de Sant Cugat de diferents àmbits per intentar fer un pronòstic del futur incert dels pròxims mesos.

El president dels Castellers de Sant Cugat, Enric Aguadé; el president dels Diables de Sant Cugat, Roger Ricart; la presidenta de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat, Anna Valderrama; i la membre de la junta de l'Esbart de Sant Cugat, Mireia Porqueras, es reuniran aquest dissabte 16 de maig a les 12.30 h del migdia per fer una diagnosi de l'afectació de la pandèmia al món cultural de la ciutat. La trobada es podrà seguir a través del canal de Youtube i Facebook d'Òmnium Sant Cugat


Per la seva banda, els Gegants i Caparrots de Sant Cugat, van lamentar ahir a través de les xarxes socials no haver rebut cap invitació per formar part de la taula de debat. Més tard, Òmnium els ha contestat defensant que "massa gent per videoconferència es fa complex" i ha proposat a les dues entitats mirar d'organitzar una altra de cara als propers dies per tal de "compartir sentiments i reflexions". 
 

Participació