Sant Cugat celebrarà el tradicional concurs d'arrossos de Festa Major amb una versió virtual des de casa

L’Entitat d’Amics dels Veterans i La Regalèssia han presentat les bases del 40è concurs d'arrossos que enguany serà digital

El jurat estarà format per membres de l'Entitat i especialistes de teatre i audiovisual de Sant Cugat
El jurat estarà format per membres de l'Entitat i especialistes de teatre i audiovisual de Sant Cugat | Ajuntament de Sant Cugat
Sergi Baixas
14 de maig del 2020
Actualitzat a les 18:03h
Sant Cugat es nega a quedar-se sense el tradicional concurs d'arrossos de Festa Major i l'alternativa ja és aquí. L’Entitat d’Amics dels Veterans i La Regalèssia ha comunicat que, degut a la crisi sanitària del coronavirus, aquest any han decidit no suspendre i celebrar la 40a edició del concurs d'arrossos des del confinament per aportar "un granet de sorra i fer més agradable la situació actual".

Tot i que reconeixen que a dia d'avui se'ls fa impossible determinar si es podrà fer en famílies o en colles d'amics, el concurs tirà endavant i es farà a casa seguint sempre la normativa de confinament d'aquell moment i les normes de seguretat adients. En aquest escenari excepcional, per entrar al concurs caldrà fer un vídeo de la preparació de l'arròs.

Així doncs, enguany el concurs consistirà en la gravació i presentació d'un vídeo en el qual es pugui observar els ingredients de la paella, l'elaboració del sofregit, la posada de l'arròs dins la paella, l'arrossada finalitzada per veure la presentació que inclogui la filmació o narració de la recepta. El vídeo ha de tenir una duració màxima de 60 segons.

El jurat estarà format per membres de l'Entitat i especialistes de teatre i audiovisual de Sant Cugat i valoraran l'originalitat, la imaginació, la posada en escena i la presentació de la paella acabada. El diumenge 28 de juny, es publicarà els guanyadors del premi. 

Des de l'organització recorden que la participació és lliure i les inscripcions seran anticipades de l'1 al 20 de juny, sense límit de paelles. Per participar, s'haurà de fer un donatiu lliure per paella, i la recaptació total anirà destinada íntegrament a Càritas Sant Cugat.