1 de 10
coronavirus

Es reprenen les obres als jutjats de Rubí

Les obres suposen una inversió de 600.000 euros a la seu principal i altres dependències de la ciutat

per NacióSantCugat, 12 de maig de 2020 a les 18:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Departament de Justícia ha anunciat la posada en marxa els treballs de rehabilitació que havien quedat  temporalment suspesos en sis edificis judicials, entre els quals el de Rubí, que suposen més de 600.000 euros d'inversió en la seu principal i en altres dependències de la ciutat.

Els treballs consistiran en la reforma del vestíbul per fer-lo més ampli i el trasllat de la sala de vistes d'aquesta planta a la planta soterrani, a prop de les altres sales ja existents. Part dels arxius de la planta soterrani es traslladaran als dos espais de reserva a les altres seus judicials, situades al carrer Sant Cugat i al carrer Espoz i Mina; i es condicionaran les instal·lacions per eliminar les humitats amb aparells deshumidificadors, renovació d'aire i climatització


En totes les obres se seguirà el protocol establert enfront del risc d'exposició al SARS-CoV-2, que seguiran tant els contractistes com la resta d'empreses que intervinguin per garantir les condicions de protecció dels treballadors davant la covid-19, segons Justícia.
 

Participació