coronavirus

L’Oficina Municipal d’Escolarització reforça el servei per atendre el procés de preinscripció escolar 2020-21

Les famílies que no puguin tramitar-la telemàticament, podran lliurar les sol·licituds de preinscripció de forma presencial amb cita prèvia

per NacióSantCugat, 12 de maig de 2020 a les 10:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dimecres arrenca la preinscripció escolar pel pròxim curs. Enguany però, l'emergència de la Covid-19 i com a mesura preventiva, es promou la preinscripció telemàtica. Només aquelles famílies que no puguin tramitar-la telemàticament, podran lliurar les sol·licituds de preinscripció de forma presencial amb cita prèvia al centre que escullin en primera opció o a l’Oficina Municipal d'Escolarització (OME). La regidora d'Educació i Infància, Pilar Gorina demana a la ciutadania fer les preinscripcions de manera telemàtica i reservar les cites previes presencials "només pels casos que no sigui possible". 
 
Concretament, a partir d’aquest dilluns l’OME amplia l’atenció telefònica (93 565 70 00 / de dilluns a divendres de 9 a 14 hores) i telemàtica (ome@santcugat.cat). A més, també atendrà presencialment -sempre amb cita prèvia- les famílies que tinguin dificultats per fer la preinscripció de forma telemàtica o de forma presencial als centres educatius que escullin en primera opció.


Per fer les preinscripcions pel segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria: del 13 al 22 de maig aquí. L’OME atendrà de forma presencial amb cita prèvia (excepcionalment i només en els casos ja esmentats) del 19 al 21 de maig. S’ha de sol·licitar a partir del 13 de maig trucant al 010 (telèfon fix) o al 900 104 941 (des de mòbil o fora del municipi).

Els centre educatius escollits en primera opció atendran de forma presencial i amb cita prèvia del 19 al 22 de maig. Primer cicle d’educació infantil (Escoles bressol municipals): del 18 al 29 de maig enviant un correu electrònic amb un conjunt de documentació a l’escola bressol demanada en primera opció (els tràmits de preinscripció telemàtica que s’han de seguir per a les escoles bressol municipals es poden consultar aquí. 


L’OME atendrà de forma presencial (excepcionalment i només en els casos ja esmentats) del 25 al 29 de maig. Pel que fa als ensenyaments postobligatoris: Batxillerat (27 de maig al 3 de juny), Cicles grau mitjà FP i arts plàstiques i disseny (2 al 8 de juny) i Cicles grau superior FP i arts plàstiques i disseny (10 al 17 de juny). 
 

Participació