Els mercats municipals de Sant Cugat amplien els horaris

Els nous horaris d'atenció es faran efectius entre aquest dilluns i dimarts

Mercat de Mira-sol.
Mercat de Mira-sol. | Aj. Sant Cugat
NacióDigital
11 de maig del 2020
Actualitzat a les 11:18h
Després de setmanes amb horaris més reduits del que era habitual, els mercats municipals de Sant Cugat poc a poc tornen a ampliar els seus horaris. Així, l'atenció al públic s'amplia a partir d'aquest dilluns i dimarts per facilitar l'accés als productes de primera necessitat que ofereixen els comerços dels diferents mercats que hi ha a la ciutat. 

En concret, el nou horari del Mercat de Mira-sol a partir d'aquest dilluns és de 9 h a 20 h i els dissabtes algunes parades tanquen a les 15 h. Pel que fa al Mercat de Torre Blanca, els dilluns fa de 8  h a 14h, dimarts, dimecres i dijous de 8 h a 14 h i de 17 h a 20 h; els divendres de 8 h a 20 h i els dissabte: de 8 h a 14 h. 

El Mercat de Volpelleres obre de dilluns a divendres de 9 h a 19 h i els dissabtes: de 9 h a 15 h i el Mercat Vell a les paredes ja obertes de fuiteria i de venda de pa, a partir de dimarts 12 s'afegeixen la peixateria amb horaris de dimarts a dissabte, de 9 ha 15 h, delivery, peixateria i japonès de dilluns a diumenge, de 12 h a 16.30 h i de 19 a 23 h. Igualment la restauració continua tancada.

En relació al Mercat de Pagès, quinzenal, des de l'11 d’abril el Mercat de Pagès de venda directa de productes ecològics, frescos i artesans ha tornat a la seva periodicitat habitual, dissabte pel matí cada quinze dies. Aquest mercat, organitzat per l'Ateneu Santcugatenc, es fa a la plaça Sant Pere de 9h a 14 hores, davant del Mercat Vell. Finalment, també tenen permís municipal per obrir les parades d’alimentació dels mercadets setmanals de Sant Cugat (dijous), Valldoreix (dissabte) i la Floresta (diumenge).