El CIM Vallès manté el 100% de l'ocupació

Des de principis d'any s'han produït canvis en els operadors instal·lats a la plataforma logística

Vista aèria del CIM Vallès
Vista aèria del CIM Vallès | Departament de Territori i Sostenibilitat
NacióSabadell
06 de maig del 2020
Actualitzat el 07 de maig a les 10:29h
La Central Integrada de Mercaderies (CIM) del Vallès, que es troba a Santa Perpètua de Mogoda a l'AP-7 i C-33, ha incorporat nous operadors logístics a les 44 hectàrees de superfície i ha permès mantenir el 100% de l’ocupació.

Són les empreses TXT, DB Trans, Eurobeta Internacional i la logística GLS, que ha ampliat el seu espai, més del doble del que ocupava, en una superfície de 9.000 metres quadrats més d'oficines. L’extensió deixada per la firma d’enviaments de paqueteria s'adaptarà per a un operador de paqueteria urgent que en breu s’obrirà.

També hi ha hagut un relleu en la gestió de l’edifici d’oficines amb la voluntat de reactivar i dinamitzar l’activitat d'aquest actiu de 13 plantes, amb espais que van des dels 50 metres quadrats als 400, amb serveis i aparcaments privats.

Actualment, en aquest centre logístic, considerat una de les grans plataformes logístiques d’alta rotació de l’àrea metropolitana de Barcelona, ​​amb més de 270.000 metres quadrats de naus i patis de maniobres, compta amb més de 50 companyies instal·lades i on treballen més de 3.000 persones.