El govern reclama a JxSTC que retornin els diners del cas Palau

Des de Cs, també demanen a l'Ajuntament que emprengui "totes les accions legals necessàries" perquè els diners tornin a la ciutadania

L'alcaldessa, Mireia Ingla, acompanyada de la tinent d'alcalde, Núria Gibert
L'alcaldessa, Mireia Ingla, acompanyada de la tinent d'alcalde, Núria Gibert | Ajuntament de Sant Cugat
06 de maig del 2020
Actualitzat a les 19:52h
El Tribunal Suprem va confirmar aquest cap de setmana que la cúpula de Convergència Democràtica va cobrar comissions irregulars per la construcció del pavelló esportiu PAV3 de Sant Cugat del Vallès. En concret, la comissió irregular d'aquesta operació es va calcular segons les regles establertes pels responsables del partit convergent que s'enfilava als 167.040 euros.

Des de Junts per Sant Cugat, la portaveu Carmela Fortuny reconeix que la sentència "s'ha d'acatar i respectar"; tot i que defensa que, en la mateixa, "queda molt clar que l'Ajuntament d'aquell moment no va fer res malament" i que es va actuar de forma correcta. 

Malgrat les explicacions de Fortuny, la portaveu de la CUP i tinència d'alcaldia de Drets Socials i Igualtat, Núria Gibert, els ha contestat a través de les xarxes socials "ara ja ens és igual el què penseu, volem que torneu els diners". Una piulada que ha estat secundada per l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, que afegeix: "Exacte. Sentència ferma. Prou excuses!". Des del gabinet de premsa de l'Ajuntament han informat a NacióSantCugat que, de moment, Ingla no farà més declaracions al respecte.