Últims dies per participar en el VI Premi Literari Gausacs Amunt

Els Castellers de Sant Cugat convoquen la sisena edició del certamen sota la temàtica "La igualtat dona-home"

NacióDigital
05 de maig del 2020
Els textos es poden redactar tant en llengua catalana com castellana o anglesa;
Els textos es poden redactar tant en llengua catalana com castellana o anglesa; | Gausacs
Últims dies per participar en el VI Premi Literari #GausacsAmunt! Enguany, la colla castellera de Sant Cugat ha convocat la sisena edició del certamen sota la temàtica "La igualtat dona-home". El termini de presentació dels escrits diversificats en tres modalitats (narrativa, poesia i microrelat) s'ha allargat fins el proper diumenge 17 de maig.

Els textos es poden redactar tant en llengua catalana com castellana o anglesa. Això sí, han de ser inèdits i individuals, escrits a l'ordinador, amb línies a doble espai i per una sola cara. Aquells textos que hagin estat guardonats en altres certàmens no poden participar. 

Els escrits finals de les quatre categories diferents (dues infantils, una per estudiants de secundària i cicles formatius i una altra per adults) s'han d'enviar per correu electrònic a premi.literari@castellersdesantcugat.cat amb l'assumpte: 6è Premi Literari «Gausacs amunt». Les normes d'extensió i presentació les podeu trobar aquí. El veredicte i lliurament de premis es farà públic el pròxim 31 de maig.

El 6è Premi Literari Gausacs Amunt forma part del Pla de dinamització educativa de l'Ajuntament de Sant Cugat i té com a patrocinadors Pati de Llibres, El Celler de Llibres, Teatre-Auditori Sant Cugat, Celler Cal Caballu, Baula, MacMillan i Despierta.