Vols tastar L'Espurna? La nova cervesa exclusiva pel 30è aniversari dels Diables de Sant Cugat

Una cervesa artesana creada per La Fem que es presentarà aquest dissabte 9 de maig a les 18 h

La comanda a domicili arribarà juntament amb un
La comanda a domicili arribarà juntament amb un | Diables de Sant Cugat
Sergi Baixas
04 de maig del 2020
Actualitzat a les 18:21h
Enguany, els Diables de Sant Cugat s'han vist obligats a celebrar el seu 30è aniversari des de casa a causa de la crisi del coronavirus. Malgrat tot, des del confinament i de forma telemàtica, els santcugatencs podran provar L'Espurna, la nova cervesa artesana dissenyada especialment per La Fem per commemorar l'aniversari de l'entitat santcugatenca.

L'Espurna és una cervesa de tonalitat rogenca com el foc de l'infern, en la qual destaca el llúpol americà que li aporta tocs afruitats i resinosos. Una cervesa amarga de cos i sabor intens com l'explosió que et pot provocar una espurna, acompanyada d'un lleuger picant per encendre millor la flama.

La cervesa es presentarà aquest dissabte 9 de maig a les 18 h coincidint amb el dia que s'hauria d'haver celebrat l'Encabronada 2020. Durant l'activitat, entre d'altres sorpreses, s'organitzarà un kahoot per saber quant coneixes de la colla i de la cultura del foc. Es repartiran premis per als tres primers classificats.

Com aconseguir una Espurna?

Al lloc web de La Fem, pots fer la teva comanda a domicili per rebre-la a casa el divendres 8 de maig juntament amb un "regalet" dels Diables de Sant Cugat.