Fortuny sobre la sentència del cas Palau: «condemnem la corrupció, faci qui la faci»

La portaveu de Junts per Sant Cugat assegura que l'equip de govern està utilitzant la sentència com a "cortina de fum"

Carmela Fortuny portaveu de Junts per Sant Cugat
Carmela Fortuny portaveu de Junts per Sant Cugat | Josep M Montaner
NacióSantCugat
04 de maig del 2020
Actualitzat el 05 de maig a les 16:54h
La portaveu de Junts per Sant Cugat Carmela Fortuny assegura que des del seu partit "condemnem la corrupció, faci qui la faci" mentre acusa l'equip de govern d'utilitzar la sentència del Tribunal Suprem per "desgastar". Aquest cap de setmana, la Sala II del Tribunal Suprem ha confirmat que la cúpula de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) va cobrar una comissió irregular del 3% per la construcció del pavelló esportiu (PAV3) de Sant Cugat del Vallès. 

En aquest sentit, Fortuny reconeix que la sentència s'ha de "respectar i acatar", però assegura que en la mateixa, queda "molt clar que l'Ajuntament d'aquell moment no va fer res malament". Des de Junts per Sant Cugat reiteren que "rebutgen qualsevol pràctica de corrupta de qualsevol formació política", però alhora diuen que cal "defensar" el consistori que va actuar "correctament". "Qui tingui alguna prova de què en aquell moment l'Ajuntament incomplís la legalitat, que vagi al jutjat", apunta.

Per altra banda, la portaveu de JxSTC també ha retret les declaracions de l'alcaldessa de Sant Cugat. Mireia Ingla ha manifestat que "per coses com aquestes tanta gent va celebrar el canvi de govern municipal". Fortuny diu que "barrejar-ho tot, fa mal a la ciutat" i que estan utilitzant la sentència com a "cortina de fum per justificar un pacte que no s'entén". 

Tot i això, l'exalcaldessa de Sant Cugat demana als polítics del govern que "es concentrin en el què toca; que liderin, governin i treballin per Sant Cugat, ja que ara els toca a ells fer-ho".