Transport

La Floresta tindrà una línia d'autobusos a demanda

La línia L10 de Can Trabal es transforma en un servei de transport públic a demanda

per NacióSantCugat, 13 de desembre de 2019 a les 13:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'actual línia L10 de Can Trabal es transformarà dimarts vinent, 17 de desembre, en un servei de transport públic a demanda i ampliarà la cobertura a Buscarons i passeig del Caqui. L'objectiu és reforçar el servei actual de Can Trabal ampliant l'oferta de servei tot el dia en dies feiners i donar una alternativa de transport públic a un sector de la Floresta que actualment no compta amb aquest servei.

El nou bus a demanda funcionarà de dilluns a divendres, de 7 a 21 h, i tindrà un total de 29 parades: les 15 parades actuals de la L10, més 8 parades noves i 6 parades existents a l’àmbit de la Floresta. El servei, a més, es complementarà, entre les 7:30 i les 9:30 h, amb un vehicle de reforç que farà el recorregut i horaris actuals de la L10 amb una freqüència de pas de 30 minuts.

 
Igual que les altres línies de transport a demanda que ja funcionen al municipi, el transport es podrà sol·licitar a través a través de l’app de Shotl o trucant al 627 040 375. El cost també serà el mateix que el dels altres autobusos urbans i serviran tots els títols de transport públic habituals.
 
El bus a demanda a Can Trabal, Buscarons i passeig del Caqui, es posarà en marxa com a prova pilot i en els propers mesos es farà una valoració del seu funcionament.

 

Participació