coronavirus

GRÀFIC Una vintena d'ingressos menys, el coronavirus continua a la baixa als hospitals de referència de Sant Cugat

En les últimes hores 18 persones han estat donades d'alta i dues han perdut la vida a causa de la malaltia

per Anna Mira, Terrassa | 30 d'abril de 2020 a les 18:57 |
Sanitaris de MútuaTerrassa durant la pandèmia. | Albert Alemany
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Continua la tendència de restar ingressos i sumar altes als hospitals de Terrassa. Entre l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) i el Consorci Sanitari de Terrassa (CST), actualment hi ha 224 persones hospitalitzades, vint menys que ahir. Les unitats de cures intensives es mantenen amb 20 persones ingressades. En les últimes hores doncs, s'han registrat 18 altes que ja sumen 1.093 i dues morts que en total arriben a 271. Les xifres són semblants a les que es van registrar les primeres setmanes de la pandèmia, a mitjan març. 
 

Covid-19 Terrassa

Infogram


Actualment l’HUMT té cura de 84 pacients ingressats. D’aquests, 11 es troben a la UCI i 73 a planta. A més, a Vallparadís hi ha 8 persones hospitalitzades, a l’hospital de campanya de l’Hospital Terrassa Park, 34 més i 4 amb amb hospitalització domiciliària. Fins aquest dilluns, 541 pacients han sigut donats d’alta a MútuaTerrassa, i 129 persones hi han mort a causa de coronavirus.


A dia d’avui, el Consorci Sanitari de Terrassa atén 105 pacients en total. D’aquests, 45 es troben ingressats a planta i 9 més a la UCI a l’Hospital de Terrassa. 7 pacients es troben en hospitalització domiciliària i 44 es troben a l’Hospital i a la Llar Residencial Sant Llàtzer. Fins ara, el CST ha donat d’alta 552 pacients i la pandèmia hi ha provocat la mort de 142 persones.  

Participació