Fridays For Future crida a manifestar-se des del confinament amb una acció de llums i ombres

L'entitat ecologista proposa continuar reivindicant l'emergència climàtica cada divendres a les 21 h del vespre des del balcó

 L'acció setmanal es complementarà amb els càntics i lemes de l'organització
L'acció setmanal es complementarà amb els càntics i lemes de l'organització | Fridays For Future Sant Cugat
30 d'abril del 2020
Actualitzat a les 12:14h
Fridays For Future Sant Cugat fa una crida a continuar reivindicant l'emergència climàtica des del confinament. Així doncs, el grup de joves ecologistes proposa que cada divendres a les 21 h del vespre, cadascú surti al seu balcó per fer un joc de llums i ombres a partir dels cartells que "cadascú pot fer des de casa seva". L'acció setmanal es complementarà amb els càntics i lemes de l'organització que faran circular a través de les xarxes socials.

En un comunicat, l'entitat avisa que no deixaran mai d'"aturar-se" i continuaran amb les seves reivindicacions, propostes, accions i exigències, per fer sentir el seu missatge al conjunt de la ciutadania de Sant Cugat. Fridays For Future Sant Cugat explica que "aquesta situació d'excepcionalitat, deixa més palesa que mai la petjada dels humans" al planeta i aposten per un "replantejament general" del model de vida i de la manera de funcionar actual de la població.

"No ens farem enrere mai perquè volem un futur. Ens hi va la vida", conclouen des del moviment ecologista.