coronavirus

L'empresa de lleure de Sant Cugat Dinamiks, «obligada a tancar» a causa de la crisi coronavirus

En un comunicat expliquen que "han arribat al límit" de la gestió econòmica de la companyia

per Sergi Baixas, 29 d'abril de 2020 a les 17:48 |
Dinamiks treballava amb l'objectiu de proporcionar la millor atenció possible als seus participants mitjançant projectes destinats a infants amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) | Dinamiks
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'empresa local Dinamiks Educació Lleure i Esport s'ha vist obligada a abaixar la persiana després de vuit anys a causa de la crisi del coronavirus. En un comunicat dirigit als col·laboradors, equip i clients, expliquen que "malauradament s'ha arribat al límit de la gestió econòmica de la companyia i, per tant, ens veiem obligats a tancar tots els nostres serveis i activitats".

Dinamiks, fundada l'any 2012, era una empresa de Sant Cugat que es constituia amb el compromís d'oferir serveis d'oci i esport amb un alt contingut social i inclusiu, facilitant projectes viables tant en l'àmbit públic com privat per conduir a les organitzacions a una millora en l'oferta de les seves activitats. Una empresa que també treballava amb l'objectiu de proporcionar la millor atenció possible als seus participants mitjançant iniciatives destinades a infants amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA). 


Malauradament, degut a la crisi derivada de l'emergència sanitària de la Covid-19, la companyia s'ha vist forçada a tancar. "La crisi actual del coronavirus ha estat un dels pitjors refredats de l'empresa, i encara que sigui irònic, ha precipitat el seu tancament com desgraciadament està passant amb molts sectors", apunten en la carta d'acomiadament.






 

Participació