VÍDEO Sant Cugat celebra el Dia Internacional de la Dansa ballant des del confinament

Una desena d'escoles de dansa de la ciutat han realitzat un vídeo per commemorar l'efemèride

Les activitats previstes d'enguany, ajornades fins al 2021
Les activitats previstes d'enguany, ajornades fins al 2021 | Ajuntament de Sant Cugat
NacióDigital
29 d'abril del 2020
Actualitzat a les 12:11h
La crisi sanitària del coronavirus també ha acabat provocant l'ajornament de la celebració de la 16a edició del Dia Internacional de la Dansa en el marc de la festa anual "Sant Cugat Balla", prevista inicialment del 17 al 29 d'abril. Malgrat tot, les escoles de dansa de la ciutat han continuat treballant de forma virtual i han fet un vídeo per celebrar l'efemèride.


En aquest sentit, la tinència de Cultura Esther Madrona ha assegurat que, tot i el confinament, el Dia Internacional de la Dansa s'ha de celebrar igualment perquè "la dansa ens fa moure, ens fa sentir vius i ens connecta amb la realitat". Madrona ha volgut agrair de forma especial a les entitats de dansa de Sant Cugat per "no parar" i, tot i estar a casa confinats, "sumar-se a les celebracions d'una forma diferent".

Les activitats previstes, ajornades al 2021

La programació treballada conjuntament entre l'Ajuntament de Sant Cugat i les escoles de dansa havia previst, entre d'altres propostes, una nova edició de "El Carrer Dansa" cercavila  amb nou recorregut organitzat per La Tacones i amb la participació de 9 escoles; la "La barra de clàssic" a la plaça d’Octavià; una altra edició de la tradicional "Danses de Plaça" en una nova ubicació o l’esperada "Mostra de Dansa" al Parc Ramon Barnils.

Tot i això, la majoria d'espectacles del programa d'enguany ja tenen data per la propera edició en el "Sant Cugat Balla 2021". Les catorze escoles que han treballat en el projecte són: La Tacones,  Centre de Dansa Laura Esteve, Esbart Sant Cugat,  Viviana Hounie Estudi de Dansa, Fusió Música i Dansa, Dance Works, Centro Popular Andaluz, Escola Sant Cugat, Sant Cugat Dance Academy, Color Dansa Carol Morgado, Grup Mediterrània, Esther Bosch Escola de Dansa, General Giap i Arabesc Estudi de Dansa.