coronavirus

Obertes les votacions perquè els socis de la Unió Santcugatenca escullin el nou logotip de l'entitat

El nou logotip forma part de tot un procés de renovació de l'entitat, marcat per la junta directiva l'any 2014

per NacióSantCugat, 28 d'abril de 2020 a les 12:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Unió Santcugatenca ha convocat tots els seus socis a una votació virtual per escollir quina serà la nova imatge gràfica de l'entitat, i que pretén "acompanyar-nos en el canvi d'escenari que estem a punt de viure", tal com ha explicat la Unió.

Un total de 500 persones associades podran votar l'opció que més els agradi entre les 3 propostes de logotip, que han estat treballades de manera conjunta amb l'estudi de disseny Miquel Munill. Les votacions es poden fer a través d'un formulari a la web de l'entitat o bé trucant al 93 675 20 57, fins al pròxim 10 de maig. La proposta guanyadora s'anunciarà el dilluns, dia 11.


La renovació del logotip forma part de tot un trajecte, marcat per la junta directiva l'any 2014, per tal d'actualitzar i adaptar la seva imatge amb l'objectiu de comunicar millor el seu projecte, que ha anat evolucionant en els darrers anys. 
 

Els socis de la Unió Santcugatenca podran escollir entre tres propostes de logotip Foto: Unió Santcugatenca


El principal objectiu que es va marcar la junta va ser efectuar la transició de l'entitat des de l'antiga seu fins a la nova. Una transició que, fins ara, ha comportat grans canvis: l'elaboració d'un nou pla estratègic a partir d'un procés participatiu, la vertebració de l'oferta i la programació cultural, la coordinació interna, la musculació de l'estructura...

Amb totes aquestes accions, la Unió s'ha proposat esdevenir una entitat de referència cultural capaç de gestionar, també, un nou equipament cultural.

 

 

Participació