Dos detinguts per intentar robar en un bar i saquejar 14 cotxes del Vallès en ple confinament

Els Mossos d'Esquadra han detingut a dues persones de 18 i 27 anys

 Imatge d'un dels cotxes saquejats pels detinguts a Ripollet
Imatge d'un dels cotxes saquejats pels detinguts a Ripollet | Mossos d'Esquadra
NacióDigital
27 d'abril del 2020
Els Mossos d'Esquadra han detingut a dues persones, de 18 i 27 anys, per presumptament haver intentat robar de matinada un bar de Ripollet (Barcelona) i haver saquejat l'interior de 14 vehicles del municipi en només quatre dies.

Els sospitosos van intentar accedir el 20 d'abril a un bar del carrer Tamarit de Ripollet. Tot i forçar la porta del local, "van fugir sense poder entrar" a l'interior de l'establiment, segons informa el cos policial en un comunicat emès aquest diumenge.

14 cotxes saquejats en quatre dies

La Policia Local de Ripollet havia informat als Mossos que els presumptes lladres també havien intentat robar a l'interior d'un vehicle aparcat a un pàrquing públic, cosa que va permetre als agents relacionar-los amb catorze robatoris més en diferents vehicles entre el 17 i el 20 d'abril, en ple confinament pel coronavirus. Expliquen que en tots els casos, "forçaven la porta o trencaven un vidre per emportar-se tots els objectes de valor", principalment eines de treball i electrodomèstics.

El jutge en funcions de guàrdia de Cerdanyola del Vallès (Barcelona) ha deixat en llibertat amb càrrecs als dos sospitosos; un d'ells amb antecedents per delictes similars, han informat des de Mossos d'Esquadra.