GRÀFIC Rècord d'altes en un dia al Taulí, però es disparen les morts

Les persones curades ja superen per més de quatre les ingressades

L'Hospital Parc Taulí
L'Hospital Parc Taulí | Albert Hernàndez
25 d'abril del 2020
El passat dijous, dia 16, l'Hospital Parc Taulí marcava un rècord d'altes, 99. Aquest divendres, se n'ha establert un de nou: 123 -incloses les domiciliàries-. Això ha fet que en total n'hi hagi 1.175. Això fa que sigui més de quatre vegades que els ingressos -291-. Per contra, les morts s'han disparat i n'hi ha hagut nou, situant-se en 290, segons ha informat el centre hospitalari. 

Novament, i per quart dia consecutiu, reducció generalitzada de pacients a tots els sectors: 15 a planta, deixant-ne un total de 228; un a l'UCI, cosa que fa que n'hi hagi 45 i, per últim i el més significatiu, 16 a l'Hotel Verdi. Això es tradueix amb 18 a la instal·lació hotelera, la segona xifra més baixa i un valor pràcticament calcat al segon dia que acollia usuaris, el 30 de març

En quant a les defuncions, les nou d'aquest divendres suposa la pitjor xifra dels últims 11 dies, especialment després d'haver moderat la tendència, amb la qual va arrencar l'abril. Les 290 registrades fa que hi hagi pràcticament el mateix nombre que ingressos. 
 


Precisament, el Taulí torna a estar per sota dels 300 pacients amb la Covid-19. El 21 de març, segons les dades recollides per NacióSabadell i de seguiment de l'evolució del coronavirus a l'hospital, va ser l'última vegada. En concret, 214.