coronavirus

La Policia Local de Sant Cugat denuncia un total de 421 persones per desobeir l'ordre de confinament

Les sancions han augmentat gairebé en un 10% respecte a la setmana passada

per Sergi Baixas , Sant Cugat , 24 d'abril de 2020 a les 14:04 |
La Policia Local de Sant Cugat multa 421 persones per desobeir l'ordre de confinament | Ajuntament de Sant Cugat
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Policia Local de Sant ha multat un total de 421 persones des de l'inici del confinament pel coronavirus. Respecte a la setmana passada, les multes per desobeir les restriccions de seguretat, que tenen una penalització econòmica d'entre 100 i 300 euros, han augmentat gairebé en un 10%. Des de dissabte 14 de març, amb l'entrada en vigor de la declaració de l'estat d'alarma els ciutadans només poden sortir al carrer per anar a comprar productes bàsics, anar a la feina, visitar persones de risc o treure el gos; i sempre de forma individual.


Les administracions avisen que aquells que no compleixin amb les noves mesures, seran sancionats amb multes que poden anar des dels 100 euros als 600.000 euros en cas de desobediència a l'autoritat. Les sancions també s'aplicaran si s'accedeixen a les zones infantils, que també estan precintades. Així doncs, l'Ajuntament santcugatenc ha tancat els accessos al parc Central, al parc de Can Mates, al parc de la Pollancreda i també l'accés a Can Borrell.  

Participació