Els ingressos per coronavirus s'igualen als de l'inici de la pandèmia als hospitals de referència de Sant Cugat

251 persones han perdut la vida, les altes ja arriben a 933 i les UCI es descongestionen i actualment atenen a 34 persones

Hospital de Terrassa
Hospital de Terrassa | Georgina Albreda
23 d'abril del 2020
Actualitzat a les 9:56h
Les xifres de coronavirus als hospitals de Terrassa s'igualen a les de l'inici de la pandèmia. Actualment hi ha 361 persones ingressades, de les quals 34 a la UCI, que també experimenten una clara descongestió i xifres semblants a les de fa un mes. Pel que fa a les altes, fins a 933 persones ja han superat la malaltia. Pel que fa casos actius, des d'aquest dimarts l'Hospital Universitari MútuaTerrassa ja no ofereix les dades dels casos amb seguiment domiciliàri ja que "són pacients que ja disposen d’alta i actualment se’ls hi està duent a terme només un seguiment telefònic". 

En relació amb les defuncions, aquestes incrementen de manera sostinguda. Actualment son 251 persones que han perdut la vida per la pandèmia. Una xifra bastant elevada que la del dia anterior, una casuística que segons ha informat MútuaTerrassa "sis corresponen a pacients de dies anteriors que encara estaven registrats perquè constaven amb alta oberta, per una incidència administrativa". 
 
 

Actualment l’HUMT té cura de 210 pacients ingressats. D’aquests, 19 es troben a la UCI i 96 a planta. A més, a Vallparadís hi ha 42 persones hospitalitzades, i a l’hospital de campanya de l’Hospital Terrassa Park, 53 més. Fins aquest dimecres, 446 pacients han sigut donats d’alta a MútuaTerrassa, i 120 persones hi han mort a causa de coronavirus.

A dia d’avui, el Consorci Sanitari de Terrassa atén 162 pacients en total. D’aquests, 90 es troben ingressats a planta i 15 més a la UCI a l’Hospital de Terrassa. 11 pacients es troben en hospitalització domiciliària i 46 es troben a l’Hospital i a la Llar Residencial Sant Llàtzer. Fins ara, el CST ha donat d’alta 487 pacients i la pandèmia hi ha provocat la mort de 131 persones.