Es disparen les altes a Terrassa, 34 persones han superat el virus en les últimes hores i ja arriben a 912

Les UCI registren la xifra més baixa des de l'últim mes, amb 38 persones

Evolució del coronavirus als hospitals de Terrassa.
Evolució del coronavirus als hospitals de Terrassa. | ND
22 d'abril del 2020
Les persones que han superat el coronavirus es disparen de nou a la ciutat. Després d'uns dies sense augments remarcables pel que fa a les altes, aquest dimarts 34 persones han superat el coronavirus i n'hi ha sumen 912. Pel que fa casos actius, des d'aquest dimarts l'Hospital Universitari MútuaTerrassa ja no ofereix les dades dels casos amb seguiment domiciliàri ja que "són pacients que ja disposen d’alta i actualment se’ls hi està duent a terme només un seguiment telefònic". 

Així, hi ha 391 persones ingressades als hospitals terrassencs, dades semblants a les que es registraven a finals del mes de març quan la pandèmia agafava força a la ciutat. Pel que fa a les UCI també es descongestionen, actualment hi ha 38 persones en aquesta unitat. En relació amb les defuncions, aquestes incrementen de manera sostinguda. En les últimes hores han mort a la ciutat cinc persones i ja són un total de 235 les persones que han perdut la vida per la pandèmia. 
 
 

Actualment l’HUMT té cura de 231 pacients ingressats. D’aquests, 21 es troben a la UCI i 101 a planta. A més, a Vallparadís hi ha 45 persones hospitalitzades, i a l’hospital de campanya de l’Hospital Terrassa Park, 54 més. Fins aquest dimecres, 432 pacients han sigut donats d’alta a MútuaTerrassa, i 109 persones hi han mort a causa de coronavirus.

A dia d’avui, el Consorci Sanitari de Terrassa atén 170 pacients en total. D’aquests, 97 es troben ingressats a planta i 17 més a la UCI a l’Hospital de Terrassa. 10 pacients es troben en hospitalització domiciliària i 46 es troben a l’Hospital i a la Llar Residencial Sant Llàtzer. Fins ara, el CST ha donat d’alta 480 pacients i la pandèmia hi ha provocat la mort de 126 persones.