L’Ajuntament de Sant Cugat anima la ciutadania a celebrar Sant Jordi des de casa

Diverses propostes en l'àmbit cultural i també comercial

Ambient de Sant Jordi 2019.
Ambient de Sant Jordi 2019. | Bernat Cedó.
Redacció
17 d'abril del 2020
Actualitzat el 19 d'abril a la 13:05h
L'Ajuntament de Sant Cugat no vol que el 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, no "passi de llarg" de la ciutat. És per això que la regidoria de Cultura demana a la ciutadania que comparteixi a les xarxes socials les seves propostes per celebrar la diada a casa, amb l'etiqueta #santjordiconfinatstc.

Una de les idees és acompanyar les biblioteques locals en la iniciativa de la Diputació de Barcelona de crear la Biblioteca Més Gran del Món, i que es tractaria de penjar una fotografia a la biblioteca de casa, abans del 21 d'abril, amb l'etiqueta #LaBibliotecaMésGranDelMón, i citant el compte de les @bibliotequesstc (també a Instagram i a Facebook). Les biblioteques locals s'encarregaran d'unir-les totes per crear aquesta "biblioteca gegant".

Per altra banda, la regidoria de Cultura fa una proposta als més petits: pintar amb els seus colors el cartell de Sant Jordi 2020, una creació d'Irene Dotti Luna, que és estudiant de l'Escola Municipal d'Art. L'Ajuntament ha penjat a la seva web una versió del cartell adaptada perquè els infants puguin reproduir la imatge pintant-la com vulguin, i anima a les famílies a compartir les creacions amb l'etiqueta del Sant Jordi confinat.