prevenció d'incendis forestals

Sant Cugat reprèn les tasques de prevenció d'incendis forestals

Durant aquests dies s'està fent el manteniment a les franges de protecció i també als torrents

per NacióSantCugat, 17 d'abril de 2020 a les 12:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Cugat ha reprès aquest matí els treballs de manteniment de les franges de protecció de les urbanitzacions i zones urbanes que estan en contacte amb zona forestal a Sant Cugat. L'objectiu és tenir aquestes tasques enllestides abans del 15 de juny, inici del període d'alt risc d'incendis forestals. 

Els treballs han començat a les franges de protecció de la Floresta, i seguiran per Can Trabal. Es faran, també, les tasques de manteniment de totes les rieres i torrents, així com l'esporga de les branques dels arbres que estan en contacte amb cablejat de l'enllumenat públic.


Aquests treballs són "essencials" per prevenir els incendis forestals, així com reduir el risc d'inundacions i la caiguda d'arbres. L'empresa encarregada de realitzar aquesta feina, Talher, ho fa amb totes les mesures de prevenció necessàries, tant per al personal com per a les eines i la maquinària.
 

 

 

Participació