L'exèrcit torna a Rubí per desinfectar residències de gent gran

L'Ajuntament ha informat que la Unitat Militar d'Emergències també desinfectarà els accessos als CAP i l'estació dels FGC

L'exèrcit desinfecta la residència Primer de Maig, el passat 2 d'abril
L'exèrcit desinfecta la residència Primer de Maig, el passat 2 d'abril | Marta Casas
Redacció
15 d'abril del 2020
Actualitzat a les 18:09h
La Unitat Militar d'Emergències (UME) ha vingut a Rubí per segona vegada en menys de quinze dies per realitzar una nova desinfecció a fons de les residències de gent gran de Rubí.

Aquesta actuació es produeix només dos dies després que l'alcaldessa de Rubí assegurés, en una carta adreçada a la consellera de Salut, que s'estaven "deixant morir els nostres avis i àvies", assegurant que la situació a les residències de la ciutat és "insostenible".

El consistori va demanar la col·laboració de l'UME per contenir la propagació del coronavirus a zones d'alta concentració de persones de risc, com ara les residències de gent gran i centres d'atenció primària, ja que el cos militar d'emergències disposa de material i equipament específic que els permet oferir aquest servei.

Aquest dimecres, com ja van fer el passat 2 d'abril, 50 efectius, amb nou vehicles, han desinfectat totes les residències de gent gran, i ho tornaran a fer a les entrades i accessos dels Centres d'Atenció Primària i a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat.

L'Ajuntament no ha convocat ni avisat els mitjans de comunicació sobre aquesta actuació, però sí que ha elaborat un vídeo que ha compartit a les seves xarxes socials.