Valldoreix estrena un canal de Telegram per obrir una nova via de comunicació directa amb el veïnat

"Valldoreix Notícies" continuarà actiu un cop finalitzi el període de confinament i l’estat d’alarma

El nou canal "Valldoreix Notícies" ja està actiu
El nou canal "Valldoreix Notícies" ja està actiu | EMD
NacióDigital
15 d'abril del 2020
Actualitzat a la 13:23h
L'EMD de Valldoreix estrena un nou canal institucional de Telegram per obrir una nova via de comunicació directa de l'administració valldoreixenca amb el veïnat. Amb la posada en marxa del canal "Valldoreix Notícies" el consistori informarà puntualment la ciutadania durant la crisi del coronavirus i fer arribar tota la informació sobre les mesures implementades per frenar la pandèmia de forma més directa i ràpida.

El nou canal és una mesura permanent i continuarà activa un cop finalitzi el període de confinament i l'estat d'alarma. "Valldoreix Notícies" ja es pot trobar a través d'aquest enllaç de forma gratuïta.

Informació de servei públic 

Els seguidors del nou canal informatiu valldoreixenc a Telegram rebran diàriament als seus telèfons mòbils continguts d’interès local, informació de servei públic -com ara les notes de premsa que podeu trobar al web municipal-, propers esdeveniments o avisos d’última hora d’interès ciutadà, a més de les fotografies i d’altres continguts que es puguin anar penjant via xarxes socials.