Sant Cugat Comerç sortejarà xecs regal de 20 euros per impulsar el consum a la ciutat

L'associació santcugatenca del comerç local posa en marxa la campanya "Visc aquí, compro aquí"

Sant Cugat Comerç posa en marxa la campanya "Visc aquí, compro aquí"
Sant Cugat Comerç posa en marxa la campanya "Visc aquí, compro aquí" | Sant Cugat Comerç
Sergi Baixas
15 d'abril del 2020
Actualitzat a les 12:15h
Sant Cugat Comerç posa en marxa la campanya "Visc aquí, compro aquí" per a incentivar el consum local després del confinament. L'entitat confessa que viu amb "molta preocupació" la situació que estan vivint la majoria de comerços de la ciutat; i que, per aquest motiu, han organitzat un sorteig de 15 xecs regal de 20 euros.

A través de les xarxes socials, Sant Cugat Comerç preguntarà als santcugatencs quin serà el primer establiment que visitaran una vegada finalitzi el període de confinament. Si la resposta coincideix amb algun dels establiments associats a l'entitat, entraran en una fase de sorteig per guanyar 20 euros i poder-los utilitzar en l'establiment escollit.

Aquests xecs s'entregaran la setmana posterior a la finalització del confinament i podran ser gastats depenent de la data d'obertura del negoci triat. Una de les condicions per poder participar és que els participants siguin residents a Sant Cugat.

El gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, explica que aquests dies, "malauradament" el municipi és una ciutat sense comerç i amb molts locals tancats. Malgrat tot, Carballo diu que, una vegada es torni a la normalitat, "la ciutadania respondrà omplint els carrers i establiments" i assegura que aquesta crisi provocarà un "canvi de mentalitat" en la societat que, a partir d'ara, "apostarà molt més pel comerç de proximitat".

Sant Cugat Comerç

Una associació que dinamitza el comerç de Sant Cugat del Vallès, representa i defensa el sector del comerç i dinamitza la restauració. L'entitat "és i pretén ser" el departament de màrqueting, formació i noves tecnologies del col·lectiu de la ciutat.