El Teatre-Auditori de Sant Cugat reprograma espectacles per la temporada vinent

La majoria ja tenen nova data assignada, i s'estan mantenint converses amb els promotors d'altres per poder-los reprogramar

Una dona amb mascareta, de compres per Barcelona
Una dona amb mascareta, de compres per Barcelona | Europa Press
NacióDigital
09 d'abril del 2020
El Teatre-Auditori de Sant Cugat ha aconseguit reprogramar la majoria dels espectacles que han quedat suspesos a causa de la situació d'alarma decretada al país, després de mantenir converses amb els promotors. En altres casos, encara s'estan mantenint converses per veure la possibilitat de reprogramar-los.

Els espectacles que s'han pogut reprogramar per aquest mateix any 2020 són Juana (25 de setembre a les 21h); Això ja ho he viscut (9 d'octubre a les 21h); El pare de la núvia (7 de novembre a les 17.30h i les 21h); el concert d'El Kanka (13 de novembre a les 21h), Blowing, al Teatre de Mira-sol (22 de novembre a les 12h), el concert del 30è aniversari (27 de novembre a les 21h) i el concert de Manel (28 de novembre a les 21h).

A partir de gener de 2021 s'han confirmat les dates del concert de Paco Ibáñez (10 de gener a les 19h), Hubo, al Teatre de Mira-sol (24 de gener a les 12h), Lila Downs (7 de febrer a les 19h), Crimen y telón (28 de març a les 19h), It dansa (17 d'abril de a les 18h), Cantajuego (16 de maig a les 12h i a les 17h) i Invención, de Jorge Blass (29 de maig a les 21h i 30 de maig a les 18h).

Pel que fa als espectacles que encara estan pendents de nova data, són Ana Häsler amb la Simfònica, amb l'Orquestra Sinfònica de Sant Cugat; Macbeth, de Giuseppe Verdi; La Cinquena de Mahier, amb l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu; Maria Antonieta, amb el Malandain Ballet Biarritz; Una historia real, la gala del centenari amb Alícia Alonso, el concert de Miquel Poveda i l'espectacle Dance Me, de BJM.

Nomad, de Sidi Larbi Cherkaoui; West Side Story, el concert de Blaumut i Sembla que rigui, al Teatre de Mira-sol, són els espectacles que han quedat definitivament cancel·lats.

Què cal fer amb les entrades?

El públic que ja hagués adquirit les entrades, podrà fer servir les mateixes per a la nova data, però en cas de no poder-hi assistir, ho hauran de notificar abans del 5 de maig per correu electrònic a l'adreça [email protected], i se'ls farà la devolució de l'import com més aviat millor. Un cop es pugui restablir el servei de taquilla es podrà retornar l'import de les entrades que es van adquirir de manera presencial o via telefònica.