Valldoreix rep una remesa de material de protecció contra el coronavirus de la Diputació de Barcelona

El material lliurat a l’EMD de Valldoreix forma part d’una partida adquirida per l’ens supramunicipal a la Xina

El material servirà per poder equipar amb seguretat a la Brigada Municipal i l'Agent Cívic de Valldoreix
El material servirà per poder equipar amb seguretat a la Brigada Municipal i l'Agent Cívic de Valldoreix | EMD
NacióDigital
07 d'abril del 2020
L'EMD de Valldoreix ha rebut aquest dimarts 7 d'abril una remesa de material de protecció que es destinarà als professionals dels serveis essencials del barri per part de la Diputació de Barcelona. En concret, s'han entregat 450 mascaretes d’un sol ús, 10 ulleres protectores, 12 envasos de 500 ml de gel hidroalcohòlic, 600 guants de vinil, 20 mascaretes FFP2 i 40 granotes de protecció.

El material, que servirà per poder equipar amb seguretat a la Brigada Municipal i l'Agent Cívic de Valldoreix, permetrà que els professionals puguin continuar desenvolupant les seves tasques en condicions de màxima seguretat i evitant el contagi de la Covid-19.

La remesa lliurada a la vila forma part d'una partida adquirida per l’ens supramunicipal a la Xina en que han arribat 200.000 guants, 200.000 mascaretes de protecció, 10.000 granotes i 1.000 ulleres, amb el corresponent certificat de garantia.

Aquest material sanitari, la Diputació de Barcelona l’ha posat a disposició dels ajuntaments i entitats locals de la província perquè el distribueixin entre el seu personal dels serveis essencials com són: policia local, serveis d’atenció domiciliària, brigades de neteja, personal funerari i protecció civil, entre d’altres, que necessiten dotar-se d’aquests Equips de Protecció Individual (EPI) perquè puguin continuar prestant els seus serveis.