Dues alumnes de Sant Cugat, guardonades al Premi Sambori d'Òmnium

Les guanyadores són estudiants dels centres educatius Pins del Vallès i Arnau Cadell

Sergi Baixas
07 d'abril del 2020
Actualitzat a les 10:41h
576_1390408007_infantil
576_1390408007_infantil | Picjumbo.com
Dues alumnes de Sant Cugat han destacat en els resultats de la convocatòria anual del Premi Sambori, un certamen organitzat per Òmnium Cultural; l'únic premi de narrativa en català adreçat a l'alumnat dels centres educatius del conjunt dels Països Catalans. La celebració d'entrega d'aquests guardons al Vallès Occidental s'havia de celebrar el passat 26 de març al Castell de Rubí, però l'emergència sanitària del coronavirus va obligar a suspendre-la.

Tot i això, Òmnium ha volgut fer públics els guanyadors de la XIV edició d'aquesta primera fase comarcal i que passaran a la final que determinarà els guanyadors de Catalunya. En concret, dues alumnes de dos centres educatius diferents de Sant Cugat del Vallès han estat seleccionades per passar a la final d'entre els 3.250 alumnes de 37 centres que hi han participat.

Es tracta de Sara Martínez, del cicle superior de primària de l'escola Pins del Vallès, amb El secret dels records; i d'Aymara Gavaldà del segon cicle de secundària de l'institut Arnau Cadell amb Calma.

La resta de seleccionats dels altres municipis del Vallès Occidental els podeu consultar en aquest enllaç. Segons les bases del Premi, el guanyador del Premi Sambori es donarà a conèixer durant la segona quinzena de maig.