MENÚ PRINCIPAL
CERCA
PORTADA
OPINIÓ
ÚLTIMA HORA
NACIÓDIGITAL
ACCEDEIX
REGISTRA'T
 
Surt
Fes-te subscriptor
Cerca
Última hora
Butlletins
El despertador
La brúixola
Butlletí de titulars
Portada
Opinió
General
Successos
Societat
Política
Economia
Educació
Sanitat
Ciència i tecnologia
Medi ambient
Cultura
Patrimoni
Valldoreix
Les Planes
Mira-sol
La Floresta
Esports
Fotos
Signatures
Filiprim
Un senyor de Barcelona
Canal Madrid
Altres Barcelones
L'analista digital
Ciència en societat
La lupa del sector públic
El pati descobert
La Pocmoderna surt de mare
Sexe, postureig i reggaeton
Edicions Territorials
Osona
Sabadell
Terrassa
Granollers
Lleida
Manresa
Berguedà
Ripollès
Garrotxa
Girona
Tarragona
Solsona
Baix Montseny
Pallars
Ebre
Rubí
Sant Cugat
Baix Penedès
Catorze.cat
Cupatges: vins i gastronomia
Motor
Muntanya
Adolescents.cat
Enderrock
Criar.cat
Pensem
EN DIRECTE
El 14-F i la Covid-19, al minut
|
MAPES i GRÀFICS
La pandèmia, en dades
Setmana Santa 2019
Els plats típics de Setmana Santa més enllà de la mona
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
per
Àlvar Llobet
,
9 d'abril de 2020 a les 14:00
|
Aquesta informació es va publicar originalment el
9 d'abril de 2020
i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Arxivat a:
Societat
,
Setmana Santa 2018
,
Setmana Santa
,
llonganisa
,
mona de Pasqua
,
panadons
,
cocarroi
,
cassola de bacallà
,
gastronomia
Participació
Comenta aquesta noticia
Fes el teu comentari
D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari no l'envia un robot publicitari
Envia el comentari