Valldoreix rebrà 10.000 € per fer front al coronavirus

La xifra es correspon amb un avançament immediat del 50% del Fons de Cooperació Local de Catalunya

L'EMD de Valldoreix rebrà 10.000€ per fer front als efectes de la crisi del coronavirus
L'EMD de Valldoreix rebrà 10.000€ per fer front als efectes de la crisi del coronavirus | Ajuntament de Sant Cugat
NacióDigital
06 d'abril del 2020
Actualitzat a la 13:31h
L'EMD de Valldoreix rebrà 10.000€ per fer front als efectes de la crisi del coronavirus. La xifra es correspon amb un avançament immediat del 50% del Fons de Cooperació Local de Catalunya, que es transfereix anualment als ajuntaments i EMD de Catalunya. 

L'objectiu, impulsat des del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, és reforçar la liquiditat pressupostària de les administracions locals catalanes, en especial la d’aquells municipis mitjans i petits. La injecció d’aquests recursos servirà per millorar la liquiditat econòmica de l’administració valldoreixenca i ajudarà a pal·liar els efectes de la crisi econòmica i social i afrontar en millors condicions part de les despeses derivades de les mesures adoptades per frenar la propagació de la Covid-19.

Així doncs, l'EMD rebrà l’import equivalent al 50% de l’import transferit l’any 2019 des del Fons de Cooperació Local de Catalunya, en concepte d’avançament de la distribució definitiva, que es farà quan s’aprovi la Llei de pressupostos per al 2020. La previsió és que al llarg del mes d’abril la transferència ja hagi arribat a la vila.