coronavirus

Més de 200 persones s'han quedat sense feina a Sant Cugat el mes de març

El Vallès Occidental registra un increment mensual de l'atur del 5,2%, el més elevat de tota la sèrie històrica comarcal

per NacióSantCugat, 3 d'abril de 2020 a les 12:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
216 persones han perdut la feina aquest mes de març a Sant Cugat, un augment de l'atur que suposa un 6,5% respecte del mes de febrer i deixa la xifra total de persones desocupades a la ciutat en 2.808. Aquestes dades no inclouen les persones afectades per ERTO, ja que no són considerades dins la classificació d'atur registrat.Sant Cugat supera en xifres d'atur, en termes relatius, a Terrassa (4,9%) i Sabadell (3,7%); però queda per sota de les dades recollides a Rubí (8,8%); que és, de les grans ciutats de la comarca del Vallès Occidental, on més ha crescut el percentatge de persones aturades.

Tots els municipis del Vallès, excepte Sant Llorenç Savall, han vist incrementat el nombre de persones a l'atur, deixant un total de 52.680 desocupats; un increment mensual del 5,2%, el més elevat de tota la sèrie històrica comarcal. 


A Catalunya, l'atur registrat augmenta en 21.833 persones, un 5,5% més respecte del mes de febrer, situant-se en 417.047 persones. Interanualment, el saldo és de 21.307 persones aturades, un 5.4% més.
 

Les xifres de l'atur al Vallès Occidental el mes de març Foto: Consell Comarcal del Vallès Occidental


 

Participació